ATAG Select Dealer

ATAG Select Dealer

8 redenen om voor ATAG te kiezen

Op de juiste manier uw woning voorzien van warmte en warm water is geen eenvoudige opgave. Kies je voor een CV-ketel, een warmtepomp, een boiler, een zonneboiler of een combinatie hiervan? U wilt zeker weten dat u kiest voor comfort en betrouwbaarheid. Graag maken wij uw keuze gemakkelijker door het bieden van de 8 ATAG-zekerheden.

De 8 van ATAG

Zuinig

Dankzij het hoge rendement gaat uw energieverbruik omlaag, waardoor u jarenlang bespaart op uw energiekosten.

Milieuvriendelijk

Het gedachtegoed van ATAG is om CO2-neutraal te zijn in 2050. Onze producten hebben een schone verbranding en een zeer lage uitstoot, wat resulteert in een minimale milieubelasting.

Betrouwbaar

ATAG biedt verwarmingsproducten aan met een garantieplan voor onderdelen.

Kwaliteit

Verschillende ATAG-producten zijn uitgeroepen tot testwinnaar in diverse Europese consumententesten. Sinds 1999 speelt ATAG een belangrijke rol in deze prestaties

Comfortabel

Optimaal comfort dankzij snelle opwarming en warmwaterlevering.

Intelligent

ATAG verwarmingsproducten passen zich aan naar de gevraagde warmtebehoefte, waardoor ze nooit harder hoeven te werken dan nodig is

Onderhoudsvriendelijk

Dankzij het gebruik van hoogwaardige duurzame materialen vergen de ATAG verwarmingsproducten weinig onderhoud.

Veilig

Alle ATAG verwarmingsproducten worden uitvoerig getest en voldoen aan de hoogste Europese veiligheidsnormen.

Innovatieve warmteoplossingen voor een duurzame toekomst

Naast het specialisme, Hoog Rendementstechniek voor CV-ketels, ligt de steeds grotere focus van ATAG op duurzaamheid en het verminderen van de wereldwijde CO2-uitstoot. Het doel van ATAG is het bieden van nieuwe en vernieuwende warmteoplossingen die een duurzame bijdrage leveren aan het milieu en de samenleving. ATAG kiest niet op basis van energievorm en techniek, maar maakt de keuze op basis van hoe snel en efficiënt de uitstoot van CO2 tot een minimum kan worden beperkt. Hierbij wordt gezocht naar samenwerkingen met andere vormen van energie.

CV-ketels

Warmtepompen

Zonneboilers

Slimme thermostaat

CV-ketels

Warmtepompen

Zonneboilers

Slimme thermostaat

Waarom kiezen voor een ATAG Select Dealer?

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. We kijken ernaar uit om met u samen te werken! Stel uw vraag en laat uw gegevens achter. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons ook telefonisch bereiken op het onderstaande telefoonnummer.