Loodgieter

Loodgieter

Bij Van der Tol bent u aan het juiste adres voor al uw loodgieterwerkzaamheden. Of het nu gaat om het aanleggen van water- of gasleidingen, het verleggen of repareren van leidingen, of het installeren van een nieuwe badkamer, wij staan voor u klaar!

Loodgieterwerkzaamheden

Loodgieters- en Installatiebedrijf Van der Tol verricht een breed scala aan loodgieterswerkzaamheden.

Lekkage?

Een lekkage is heel erg vervelend en kan veel schade veroorzaken. Het is dan ook belangrijk dat de lekkage zo snel mogelijk wordt gevonden en verholpen. Van der Tol begrijpt hoe urgent dit probleem kan zijn en staat klaar om snel en vakkundig te handelen.

Onze diensten zijn beschikbaar in de regio IJsselstein, Nieuwegein en Utrecht. Bel vandaag nog voor meer informatie of om een afspraak te maken, zodat wij de lekkage snel en vakkundig kunnen verhelpen.

Verstopping?

Loopt de wastafel steeds vol of ruikt u een vieze lucht in huis? Dan is de kans groot dat de afvoer of riolering verstopt is. Van der Tol begrijpt hoe vervelend dit kan zijn en staat klaar om snel en vakkundig te handelen.

Om verstopping in de gootsteen te voorkomen, gebruik een afvoerzeefje om vuil en etensresten op te vangen voordat ze de afvoer bereiken. Beperk ook het doorspoelen van vette substanties. Maak bovendien regelmatig de sifon schoon.

Leidingen aanleggen?

Het aanleggen van water- of gasleidingen is specialistisch werk dat het beste kan worden overgelaten aan een ervaren loodgieter. Bij Van der Tol  kunt u erop vertrouwen dat de leidingen op een nette en vooral veilige manier worden geïnstalleerd. Bovendien zijn het verleggen en repareren van leidingen bij ons in goede handen.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. We kijken ernaar uit om met u samen te werken! Stel uw vraag en laat uw gegevens achter. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons ook telefonisch bereiken op het onderstaande telefoonnummer.