CV-ketels

CV-ketels

CV-ketel aanbieding!

€2050,- incl. BTW en arbeidskosten

15 jaar garantie bij de aanschaf van een ATAG i- en Q-series CV-ketel!

CV-ketel vervangen?

Wist u dat u uw CV ketel na ongeveer 15 jaar dient te vervangen? Het behouden van een verouderde CV-ketel resulteert in toenemende kosten voor zowel gasverbruik als onderhoud. Na een levensduur van 15 jaar neemt de optimale werking en het rendement van de CV-ketel af, wat betekent dat er meer gas nodig is om dezelfde gewenste warmte te produceren.

Het tijdig vervangen van uw CV-ketel kan niet alleen kostenbesparend zijn, maar ook zorgen voor een efficiëntere en duurzamere verwarming van uw woning. Moderne CV-ketels zijn vaak energiezuiniger en milieuvriendelijker, wat gunstig is voor zowel uw portemonnee als het milieu.

Van der Tol biedt meer dan alleen een nieuwe CV-ketel; wij verzorgen warmte en warm water door middel van een ATAG CV-ketel, inclusief aansluitmaterialen, installatie en een optioneel onderhoudsabonnement met 24/7 service. Onze diensten zijn beschikbaar in de regio IJsselstein, Nieuwegein en Utrecht. Neem vandaag nog contact met ons op, zodat wij voor u de beste CV-ketel kunnen installeren die perfect aansluit op uw wensen.

Wij lichten graag vier van onze bestverkochte ATAG CV-ketels toe, om u een stukje verder te helpen bij het zoeken naar de juiste CV-ketel.

ATAG i28CZ

ATAG i36CZ

ATAG i36ECZ

ATAG Q42CR

ATAG i28CZ

ATAG i36CZ

ATAG i36ECZ

ATAG Q42CR

Uw CV-ketel onderhouden?

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. We kijken ernaar uit om met u samen te werken! Stel uw vraag en laat uw gegevens achter. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons ook telefonisch bereiken op het onderstaande telefoonnummer.