Onderhoud

Onderhoud

Om een veilig en efficiënt gebruik van uw installaties te verzekeren, is periodiek onderhoud essentieel. Wij nemen graag voor u de taak op ons om te controleren of uw installaties naar behoren functioneert. Van der Tol biedt onder andere onderhoudsabonnementen aan voor zowel nieuwe als eerder geïnstalleerde cv-ketels en (hybride) warmtepompen, zowel door ons geïnstalleerd als door derden.

Onze diensten zijn beschikbaar in de regio IJsselstein, Nieuwegein en Utrecht. Neem vandaag nog contact met ons op om het onderhoud van uw installaties te plannen.

Het belang van periodiek onderhoud

Periodiek onderhoud van uw installaties is van essentieel belang. Laten we de redenen hiervoor voor u op een rij zetten.

Van der Tol onderhoudsabonnementen

Bij het afsluiten van een onderhoudsabonnement bij Van der Tol staan wij 24/7 voor u klaar. Om de 18 maanden nemen wij contact op om het onderhoud in te plannen, en eventuele storingen worden snel en vakkundig verholpen. Heeft u onlangs een nieuwe installatie laten plaatsen? Dan raden wij aan om na 18 maanden te beginnen met het onderhoud.

Van der Tol biedt 4 onderhoudsabonnementen aan voor CV-ketels en (hybride) warmtepompen. Bovendien kunt u profiteren van kortingen bij het afsluiten van onderhoudsabonnementen voor meerdere installaties.

Pakket 1: CV-Ketel geplaatst door Van der Tol

€180,- incl. BTW (per 18 maanden)

Pakket 2: CV-Ketel geplaatst door derden

€205,- incl. BTW (per 18 maanden)

Pakket 3: Hybride systemen geplaatst door Van der Tol

€290,- incl. BTW (per 18 maanden)

Pakket 4: All-eletric warmtepomp geplaatst door Van der Tol

€270,- incl. BTW (per 18 maanden)

Heeft u last van een storing maar heeft u geen onderhoudsabonnement afgesloten? Aarzel niet en neem direct contact met ons op, zodat we de storing snel en vakkundig kunnen verhelpen. We willen u er wel op attenderen dat we geen 24/7-service kunnen garanderen.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. We kijken ernaar uit om met u samen te werken! Stel uw vraag en laat uw gegevens achter. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons ook telefonisch bereiken op het onderstaande telefoonnummer.