Over Van der Tol

Over Van der Tol

Welkom, mijn naam is Pascal van der Tol, en ik ben met trots de eigenaar van Loodgieters- en Installatiebedrijf Van der Tol. Sinds september 2022 sta ik vol enthousiasme klaar om klanten in de regio IJsselstein, Nieuwegein en Utrecht van dienst te zijn! Na een toegewijde carrière van 28 jaar bij een vooraanstaand installatiebedrijf in IJsselstein, heb ik de sprong gewaagd om mijn passie voor duurzame installatietechniek en loodgieterswerk te volgen door mijn eigen bedrijf te starten.

Bij Van der Tol staan kwaliteit, vakmanschap en tevredenheid centraal. We hechten veel waarde aan een persoonlijke aanpak, waarbij we uw specifieke wensen begrijpen en nauw met u samenwerken om het beste resultaat te bereiken.

Als allround loodgieters- en installatiebedrijf bieden we een breed scala aan diensten aan. Of het nu gaat om het repareren van lekkende leidingen, het installeren van nieuwe sanitaire voorzieningen, het vervangen van CV-ketels of het verduurzamen van uw woning met zonnepanelen, zonneboilers of warmtepompen – wij beschikken over de kennis en vaardigheden om elke taak succesvol uit te voeren.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. We kijken ernaar uit om met u samen te werken! Stel uw vraag en laat uw gegevens achter. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons ook telefonisch bereiken op het onderstaande telefoonnummer.